BlueBiz BlueBiz, vaša rešitev za poslovna potovanja

BlueBiz is the AIR FRANCE and KLM program designed exclusively for businesses. With BlueBiz, your employees earn Blue Credits on every trip. You can then use Blue Credits towards free flights and more, making the most of your company’s travel budget.

Optimizirajte svoj proračun

S programom BlueBiz vaši zaposleni prislužijo točke Blue Credits vsakič, ko potujejo z AIR FRANCE, KLM, Delta Air Lines ali partnersko letalsko družbo. Nato točke zamenjajte za nagrade in na ta način privarčujte!

Zbiranje točk Blue Credits je preprosto!

Vaše podjetje si točke Blue Credits prisluži za vsako potovanje, ki ga opravi kdo izmed vaših zaposlenih. Vse, kar morate storiti, je, da ob rezervaciji potovanja navedete številko BlueBiz računa svojega podjetja. Prednost programa BlueBiz: zaposleni, ki so člani programa Flying Blue, zbirajo milje tudi za svoje zasebne račune!

Poraba točk Blue Credits je preprosta!

Točke Blue Credits lahko zamenjate za nagradne vozovnice z uporabo preprostega izračuna: 1 točka Blue Credit = 1 evro.

Vaše uporabniško spletno mesto

Preverite, koliko točk Blue Credits ste zbrali, zamenjajte točke Blue Credits za nagrade in izkoristite številne druge možnosti: spremenite podatke svojega podjetja, vpišite manjkajoče točke Blue Credits za opravljene lete idr.

Prijavite se v BlueBiz!

Program BlueBiz je na voljo vsem podjetjem*, ne glede na njihovo velikost. Za prijavo je potrebnih le nekaj klikov. Nato določite administratorja, ki je pooblaščen za upravljanje z računom vašega podjetja. Je preprosto in popolnoma brezplačno.
*Podjetja, s katerimi imata AIR FRANCE, KLM in Delta Airlines sklenjene posebne dogovore o ceni letalskih vozovnic, ne izpolnjujejo pogojev za sodelovanje v tem programu. Tudi potovalne agencije ne izpolnjujejo pogojev za sodelovanje v tem programu.

na vrh