Rezervirajte let

KAKO LAHKO PORAVNATE SVOJE RAČUNE NA SPLETIŠČU AIR FRANCE?

Ponujamo vam različne načine plačila za nakupe prek spleta.
Razpoložljivi načini plačila se lahko razlikujejo glede na čas do odhoda leta in glede na to, ali se transakcija izvaja na spletišču ali mobilni aplikaciji.

Varno plačilo in zaupnost

Ko plačujete na našem spletišču, so vaši podatki o plačilu šifrirani in poslani prek varne povezave. Šifriranje podatkov, posredovanih na spletu, se izvaja odvisno od uporabljenega brskalnika, v skladu z najvišjim standardom (TLS 1.2).

Načini plačila

Kreditna kartica

Sprejemamo kartice American Express, AIR FRANCE KLM - AMERICAN EXPRESS, Diners Club, Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron in UATP / AirPlus.

Upoštevajte, da se v nekaterih državah zaračunavajo bančni stroški. Za plačila preko kartice Visa, Mastercard ali Maestro se lahko uporablja varnostni standard 3D Secure.

Dobroimetje

Celotno ali del rezervacije lahko plačate z dobroimetjem.

Navodila za plačilo
Ob plačilu rezervacije vnesite številko svojega elektronskega dobroimetja (EMD) v za to predvideno polje. Uporabite lahko še drugo dobroimetje, z omejitvijo 2 elektronskih dobroimetij na potnika in 3 dobroimetij na datoteko rezervacije. Zatem potrdite vsako dobroimetje s klikom na Dodaj. Če je znesek dobroimetja večji od cene vozovnice, je izdano novo dobroimetje v znesku, ki je enak razliki.

Opomba:
  • dobroimetje je imensko, zato mora biti ime enako kot v datoteki rezervacije,
  • vsak potnik lahko uporabi do 2 dobroimetji za eno rezervacijo, z omejitvijo 3 dobroimetij v isti datoteki rezervacije,
  • plačilo opcije z dobroimetjem je mogoče po nakupu vozovnice v rubriki Vaše rezervacije.
  • Uporabite lahko dobroimetje, ki ga je izdala KLM.
  • Uporabite lahko dobroimetje, ki je bilo izdano v drugi valuti kot tisti iz vaše rezervacije.

na vrh